اگر تا به حال از میوهگلابیمربا و یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه لای نان و کیک لذت ببرید.
- شکر:1.5 کیلوگرم
- ژلاتین:3 ورق
- گلابی :3 کیلو گرم
- وانیل :1 قاشق چایخوری
- آبلیمو :نصف استکان
اگر تا به حال از میوهگلابیمربا و یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه لای نان و کیک لذت ببرید.
- شکر:1.5 کیلوگرم
- ژلاتین:3 ورق
- گلابی :3 کیلو گرم
- وانیل :1 قاشق چایخوری
- آبلیمو :نصف استکان
تهیه مارمالاد خوشمزه با گلابی
گلابی ها را پس از شستن پوست کنید و قسمت سفت و وسط آن را بگیرید و خرد کنید.سپس داخل قابلمه ای بریزید و تا رویگلابیها داخل قابلمه آب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد وگلابیها بپزند.
بعد از اینکه گلابی ها پخته شدند آنها را له کنید و بعد شکر را روی آن بپاشید و اجازه دهید چند ساعت بمانند.
بعد از چند ساعت گلابی و شکر مخلوط شده را روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد و قوام بیاید.سپسژلاتینرا با کمی آب جوش حل کنید و به همراه آبلیمو و وانیل داخل گلابی ها بریزید و بعد از 2 الی 3 جوش مارمالاد را خاموش کنید.
مارمالاد خانگی گلابی با رنگی فوق العاده
منبع : نمناک
مارمالاد ,گلابی ,تهیه ,شکر ,درست ,قابلمه ,کنید و ,مارمالاد گلابی ,بعد از ,تهیه مارمالاد ,بریزید و ,قاشق چایخوری آبلیمو ,تهیه مارمالاد خوشمزه ,لازم مارمالاد گلابی ,حتما یکبار امتحانمارمالاد گلابی جزومربا و کمپوتمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود30دقیقهمیباشد .
مارمالاد گلابی را می توانید در وعدهصبحانه - دسر -سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای30 نفرمناسب میباشد .منبع :
نمناک
درباره این سایت