چگونه یکمارمالاد گلابیخوش رنگ و لعاب درست کنیم؟

اگر تا به حال از میوهگلابیمربا و یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه لای نان و کیک لذت ببرید.

مارمالاد گلابی

مواد لازم مارمالاد گلابی

  • شکر:1.5 کیلوگرم
  • ژلاتین:3 ورق
  • گلابی :3 کیلو گرم
  • وانیل :1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو :نصف استکان

مارمالاد گلابی

چگونه یکمارمالاد گلابیخوش رنگ و لعاب درست کنیم؟

اگر تا به حال از میوهگلابیمربا و یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه لای نان و کیک لذت ببرید.

مارمالاد گلابی

مواد لازم مارمالاد گلابی

  • شکر:1.5 کیلوگرم
  • ژلاتین:3 ورق
  • گلابی :3 کیلو گرم
  • وانیل :1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو :نصف استکان

مارمالاد گلابی

تهیه مارمالاد خوشمزه با گلابی

طرز تهیه مارمالاد خوشمزه گلابی

گلابی ها را پس از شستن پوست کنید و قسمت سفت و وسط آن را بگیرید و خرد کنید.سپس داخل قابلمه ای بریزید و تا رویگلابیها داخل قابلمه آب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد وگلابیها بپزند.
بعد از اینکه گلابی ها پخته شدند آنها را له کنید و بعد شکر را روی آن بپاشید و اجازه دهید چند ساعت بمانند.

بعد از چند ساعت گلابی و شکر مخلوط شده را روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد و قوام بیاید.سپسژلاتینرا با کمی آب جوش حل کنید و به همراه آبلیمو و وانیل داخل گلابی ها بریزید و بعد از 2 الی 3 جوش مارمالاد را خاموش کنید.

مارمالاد خانگی گلابی با رنگی فوق العاده

نکات تهیه مارمالاد :

  • بخاطر زمان کوتاه پخت مارمالاد عطر و طعم میوه بهتر حفظ می شود.
  • اگر در تهیه مارمالاد دقت کافی را بکنید و آن را بعد از پخت به طوری صحیح در شیشه های استریلیزه نگهداری کنید میتوانید تا یک سال در یخچال نگهداری کرد.
  • بهتر است شیشه مارمالاد در اندازه کوچک و با دیواره های صاف و یک دست باشد.
  • اگر مارمالاد را در جای گرم نگهداری کنید تغییر رنگ میدهد و شفافیت خود را از دست می دهند .
  • اگر شکر استفاده شده در مارمالاد زیاد باشد باعث شکرک زدن مارمالاد خواهد شد.
  • مارمالادها را بهتر است در قابلمه های لعابی یا استیل بپزید.

منبع : نمناک

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد گلابی

مارمالاد گلابی جزومربا و کمپوتمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود30دقیقهمیباشد .
مارمالاد گلابی را می توانید در وعدهصبحانه - دسر -سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای30 نفرمناسب میباشد .

منبع : نمناک

طرز درست کردن “مارمالاد گلابی” در منزل

طرز تهیه همبرگر سوخاری لذیذ و خانگی مثل حرفه ای ها!

مارمالاد ,گلابی ,تهیه ,شکر ,درست ,قابلمه ,کنید و ,مارمالاد گلابی ,بعد از ,تهیه مارمالاد ,بریزید و ,قاشق چایخوری آبلیمو ,تهیه مارمالاد خوشمزه ,لازم مارمالاد گلابی ,حتما یکبار امتحان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مجله اينترنتي هيرو jozvehport GHOLAMPOUR52 لذت آشپزی 104775445 mtina تخفیفان hasti12 piruzy